Voordijk 10
5251 VC Vlijmen
tel. 073 - 513 0530
mob.+31 (0)6 200 021 38
e-mail info@leovanderlee.nl

Kast en bureaus woonkamer

100 1230Nadat wij ons huidige huis kochten hadden wij het idee om van een blinde muur in de woonkamer iets van een boekenkast te laten maken. Maar wat?

De start van het project
Op zoek naar een meubelmaker/designer. Leo van der Lee interieurwerken hebben wij toen gebeld. "mooi maatwerk" staat er immers in zijn logo er en dat is wat wij zochten... Afspraak gemaakt en Leo van der Lee kwam langs om te praten. Dit was nog in ons vorige huis.
Een kast wilden de klanten. Wat voor kast? En waar moest deze kast dan komen? En hoe eruit zien? Wat voor kleur/materiaal? Wij wisten het wel een beetje maar niet precies.

Leo maakte echter alle tijd voor ons en is een prettige gesprekspartner. Hij is zeer geïnteresseerd in de klant en wat de motieven zijn om iets te laten bouwen.

Waar zie je dat nog?!
Gaandeweg kwam het idee twee bureaus erbij te laten maken die aan de kast waren "verbonden" maar ook los moesten kunnen. En – oh ja – GEEN kabels mochten er te zien zijn. Daar moest wel even wat denkwerk aan te pas komen.

Het concept
Leo heeft toen aan de hand van onze gedachtes en wensen een concept tekening gerealiseerd waarop onze kast in zijn huidige vorm te zien was.
Gemaakt met AutoCad in een 3d opstelling. Inclusief stuklijsten en dergelijke. Openheid in al haar facetten en erg professioneel vinden wij.
In een volgende afspraak bij een bezoek aan zijn showroom aan de Voordijk in Vlijmen heeft hij ons ook de materialen laten zien en voelen zodat wij een gefundeerde beslissing konden maken. Het gaat immers niet om een paar centen.

Het project
De uiteindelijke afspraken zijn toen gemaakt, materialen besteld en toen moest er worden gewacht tot het klaar was.
Dat heeft wel een hele lange tijd geduurd door allerlei omstandigheden. Maar...het resultaat is er dan ook naar! De kast werd geleverd en wat is het mooi geworden.
Mensen die voor het eerst op bezoek komen roepen erover! Een tijd later zijn de twee bureaus geleverd en deze pasten werkelijk perfect bij de kast. Wat een vakwerk! En wat een vakman!

Tot slot
Zodra wij weer iets willen hebben qua maatwerk – om het even wat – weten wij zeker dat Leo van der Lee interieurwerken weer voor ons aan de slag zal gaan.
Het is zeldzaam dat je nog een vakman en de(r)gelijk vakwerk tegenkomt. Het bestaat dus nog!

Rob en Francien.

©Rob R. Thieme

100 1230

100 1232

copyright  Leo van der Lee. Alle rechten voorbehouden. website door: K2B-media.nl